Rubriky
Fotogalerie Skauti Skautky

Intercamp 2013 Cadier en Keer – Nizozemsko

Den první – Přejezd Německa a návštěva Würtsburgu

Ve středu (večer) jsme se všichni sešli ve srubu. Eliška nám pomohla upéct Nebe v hubě. Což je těsto s karamelem a slunečnicovými semínky. Pak jsme vyrobili z kartonu velblouda s českou vlajkou. Zahráli jsme si něco jako volejbal a fotbal a šli spát.

Brzo ráno jsme vstali a připravili se na cestu. Busem a vlakem jsme se dostali až do Prahy.

Tam nás vyzvedli skauti z Ostravy. Cestou jsme si s nimi zahráli různé hry a zkoukli jsme pár filmů.

Asi ve 14:00 nám řidič zastavil ve Würtsburgu. Asi dvě hoďky jsme se procházeli městem. Zaházeli jsme si talířem pod místní pevností a jeli jsme dál. Zase jsme se podívali na filmy a zahráli hry. A asi kolem půlnoci nám řidič zastavil u benzínky. Tam jsme si všichni postavili stany a po ,,náročném‘‘ dni jsme usnuli.

Geiša

Den druhý – Návštěva Bruselu, Watrloo a přesun na tábořiště Intercampu

Píše Lístek

Den třetí – Open ceremony a Hike po okolí Cadier en Keer, Americký vojenský hřbitov

Píše Jemnej

Den čtvrtý – Aktivity v kempu

Píše tušim Zpomaflex

Den pátý – Closing ceremony a odjezd domů

Když jsme se ráno vzbudili, museli jsme se rychle zbalit a nasnídat. Potom jsme se šly kouknout k Ostravákům a zjistili jsme, že ještě nemaj zbaleno ani do poloviny. Po cca ½ hodině přijel autobus, takže jsme šly naházet do něj věci a protože do ukončovacího ceremoniálu zbývalo ještě dost času, šli jsme si hodit talířem. Bylo tam ale hodně odpadků po velké pařbě, a tak nás Koudy donutil je zbírat. Když to bylo tak nějak hotový, hodili jsme si talířem. Ke hře se připojily i Ostraváci. Při hře bylo zavedeno pravidlo, že komu to spadne dělá ,,trola“ (no coment). Při hře nás pozorovali Holanďani, a když jsme skončili, zatleskali nám. Nadešel čas  ukončovací ceremoniál, po jeho konci jsme nastoupili do autobusu a jeli domů. Ostraváci nás zase vyhodili v Praze, kde jsme koupily rohlíky, salám, sýr a pití. Jeli jsme metrem na hl. nádraží a odtamtud jel asi za 20 min. vlak do Pardubic. A odtud domluvenými auty dom

Kiki