Rubriky
Skautky

Výprava skautek 8-9. března 2019

V 16:00 jsme se sešly u srubu a společně se světluškami jsme si zahrály fotbal, ale ne ten

 

 klasický. Rozdělily jsme se na dvě skupiny a začaly jsme hrát. Každý ale mohl do míče kopnout jen jednou a pak musel oběhnout bránu, aby mohl kopnout znovu. Po hře šly světlušky něco vyrábět a my jsme si zahrály obíhanou. Pak se ale začalo stmívat, a tak jsme šly barvit naše družinová trika a malovat na ně žirafy. A když jsme dostaly hlad, šly jsme na nákup.

 

K večeři jsme si uvařily špagety s omáčkou a myslím, že se nám dost povedly. Po krátkém odpočinku jsme se vrátily k našemu výtvarnému umění a dodělávaly jsme si trika… až nás z toho bolely ruce. Pak jsme si zahrály několik her a šly jsme se se dívat na film Jak vycvičit draka 1, protože další den nás čekalo kino a Jak vycvičit draka 3. Postupně jsme ale u filmu odpadly únavou.

9. března jsme se probudili v 7:00 díky mému nešťastnému budíku. Potom jsme se nasnídaly a vyrazily jsme do Chrasti na vlak do Pardubic. Ale nebyly jsme jediné, koho napadlo tam jet, a tak jsme byly rády, že jsme se do vlaku vůbec vešly.

V kině jsme si koupily lístky a Táňa si samozřejmě musela koupit nachos. Během filmu v nás kolovalo dost emocí a na konci ukápla i slzička. Po filmu jsme se šly nadlábnout do Bagetterie a pak už jsme se musely vrátit do Luže

Ve srubu jsme řádně uklidily, umyly nádobí a frčely domů.

A to byl konec naší dobrodružné výpravy.

Šťovík

123